Platforma Jsme fér: Volby jsou za námi a v nové Sněmovně sedí 82 férových poslanců a poslankyň. Pojďme jim společně ukázat, že v Česku dozrál čas na manželství pro všechny.

lgbt

Rozhodli jsme, že na 1. máje 2018 oslavíme lásku se vší parádou. Stanovili jsme si jasný cíl. Chceme do té doby sesbírat 50 000 podpisů pod petici za přijetí zákona, který manželství umožní i gay a lesbickým párům. Nasbírané archy doručíme nové Sněmovně. Nad tolika podpisy naši politici a političky rukou jen tak nemávnou.

Potřebujeme ale vaši pomoc!

Je to jednoduché:
1. Vytiskněte si petiční archy.
2. Sbírejte podpisy. Třeba v práci, ve škole, na vánočním večírku nebo u štědrovečerní tabule.
3. Archy nám pošlete (pozn. red.: adresa je na archu) nebo doneste.

V Rakousku dnes Ústavní soud rozhodl o tom, že je v rozporu s ústavním pořádkem, aby gay a lesbické páry nemohly vstupovat do manželství. Rakousko se tím stalo další zemí, kde se gay a lesby mohou brát. Pojďte nám pomoct dosáhnout toho, aby Česko bylo další v řadě.

Spolu to zvládneme!

Platformu Jsme fér zaštiťuje Koalice za manželství, kterou tvoří organizace Amnesty International, Logos Česká republika, Mezipatra, Prague Pride a PROUD.

Foto: nancydowd na Pixabay

https://www.lesba.cz/info/wp-content/uploads/2017/04/lgbt_1492816512-1024x685.jpghttps://www.lesba.cz/info/wp-content/uploads/2017/04/lgbt_1492816512-150x100.jpgredakcePolitikaTémataPlatforma Jsme fér: Volby jsou za námi a v nové Sněmovně sedí 82 férových poslanců a poslankyň. Pojďme jim společně ukázat, že v Česku dozrál čas na manželství pro všechny. Rozhodli jsme, že na 1. máje 2018 oslavíme lásku se vší parádou. Stanovili jsme si jasný cíl. Chceme do té...