Lidé si obvykle myslí, že jsme před ostatními lidmi na internetu anonymní. Nevěřte tomu. Kdo chce, umí si ze střípků toho, co o sobě napíšete, vydedukovat vaše bydliště nebo zaměstnání. Záleží jen na tom, zda a proč chce o vás někdo něco zjišťovat. Nikdy proto nezapomínejte, že internetová místa, kde spolu lidé jakkoli komunikují, navštěvují i lidé, kteří nemají jen ty nejčistší motivace.

ochrana

Server lesba.cz je mimo jiné určen i k seznamování, ať už jde o partnerskou seznamku nebo o prostor pro sdílení vašich názorů a zážitků s ostatními, například v rámci skupin (třeba podle společných zájmů nebo společných témat, která právě řešíte). Na tomto typu relativně otevřeného komunitního serveru není možné členky prověřovat – nikdo neposílá výpisy z trestního rejstříku, neprověřuje se úvěrová historie apod. lesba.cz totiž není seznamovací agentura. Buďte proto, prosím, opatrné na to, co o sobě komu prozradíte.

Doporučuji chovat se při komunikaci i seznamování obezřetně!

K bezpečnostním opatřením patří zejména:

  • používat speciální mailovou adresu (založenou pouze pro tento účel),
  • pro telefonické kontakty používat předplacenou kartu (vyhrazenou pouze pro tyto účely),
  • neposkytovat na sebe žádné osobní kontakty,
  • neuvádět místa, kde se často vyskytujete (bydliště, zaměstnání, zábava, zájmy…),
  • setkávat se výhradně v místech, kde je více lidí apod.

Vyšší míru ochrany při vážném seznamování a výběr vhodných kandidátek na partnerku poskytují placené seznamovací agentury.

Osoby, které by chtěly zneužívat náš server k obtěžování upozorňuji, že

  • na členství není žádný nárok – lze jej zrušit a bývalé člence zamezit v další registraci,
  • dostane-li se věc do šetření policie, pak s níž vždy plně spolupracuji.

Všem vážným zájemkyním o seznámení přeji hodně úspěchů a osobní spokojenosti. Těm, kdo zde hledáte přátelství nebo se chcete s ostatními podělit o své znalosti či zážitky, přeji příjemnou zábavu.

Foto stevepb.

https://www.lesba.cz/info/wp-content/uploads/2017/04/ochrana_1492871039-1024x682.jpghttps://www.lesba.cz/info/wp-content/uploads/2017/04/ochrana_1492871039-150x100.jpglesba.czNávodyNezařazenéLidé si obvykle myslí, že jsme před ostatními lidmi na internetu anonymní. Nevěřte tomu. Kdo chce, umí si ze střípků toho, co o sobě napíšete, vydedukovat vaše bydliště nebo zaměstnání. Záleží jen na tom, zda a proč chce o vás někdo něco zjišťovat. Nikdy proto nezapomínejte, že internetová místa,...