Tisková zpráva: Nové „place to be“ nejen pro fanoušky Mezipater se otevře už v průběhu dubna v pražských Vršovicích. Komunitní kavárna Patra nabídne nejen sympatickou obsluhu, skvělou kávu, výběr alko i nealko drinků a vegetariánské občerstvení, ale i kulturní akce, projekce, výstavy a přednášky. V patře nad kavárnou totiž vzniká také multifunkční prostor, kde se budete moci pravidelně potkat s festivalovým týmem a se spoustou dalších zajímavých osobností.

kava

„Mezipatra jsou víc než jediný český queer filmový festival. Je to prostor pro setkávání lidí, kteří se nebojí vyskočit ze škatulek, těch, co se dívají na svět jinak než skrz tradiční genderové kategorie, i těch, co prostě milují dobré umění. Atmosféru svobody a inkluzivity nechceme zprostředkovávat jen během festivalu, ale každodenně právě v Patrech,“ říká Aleš Rumpel, manažer Pater, který v minulosti přes deset let pracoval jako ředitel festivalu.

Interiér Pater zpracoval Ing. arch. Lukáš Výtisk. „Každý člověk je jinými vsazován do určitých rolí, škatulí, bublin. Dostáváme tak nálepky a společenské role, na základě kterých se posuzuje vše, co děláme. Nové komunitní centrum by mělo být prostorem, který tyto předsudky nechává v pozadí, pomáhá je smazat nebo se s nimi vypořádat,“ vysvětluje.

Patra vizualizace

Adresa: Krymská 17, Praha 10 – Vršovice

Spojení MHD: zastávka Krymská, tramvaj 22 a 4, autobus 135

Web: www.patrakrymska.cz

Foto pasrasaa a Mezipatra.

https://www.lesba.cz/info/wp-content/uploads/2017/04/kavarna-1024x576.jpghttps://www.lesba.cz/info/wp-content/uploads/2017/04/kavarna-150x84.jpgredakceZábavaTisková zpráva: Nové 'place to be' nejen pro fanoušky Mezipater se otevře už v průběhu dubna v pražských Vršovicích. Komunitní kavárna Patra nabídne nejen sympatickou obsluhu, skvělou kávu, výběr alko i nealko drinků a vegetariánské občerstvení, ale i kulturní akce, projekce, výstavy a přednášky. V patře nad kavárnou totiž...