Přišel čas nahodit kožich! Spolek Prague Pride se rozhodl zpestřit dlouhou zimu queer femme party Bobr, jejíž první edici jste mohly zažít letos v létě. Tentokrát se sejdeme v pátek 8. února na pražské Štvanici ve FUCHS2, hezky u řeky, kde se bobrům líbí. V lineupu je několik skvělých dýdžejek, které do Prahy míří z několika zemí.

Slovenská DJ Nada El bývala polovinou DJ dua slu:t. Teď se osamostatnila a vyráží z Blavy do Prahy s kufříkem plným techna. Jistojistě vás dostane brazilská DJ SanniEst, která je trans ženou, politickou uprchlicí, feministickou aktivistkou a zároveň autorkou debutového alba, v němž vyjádřila svou zranitelnost prožitou v nefunkčním heteronormativním vztahu. DJ Borusiade je průkopnicí ženského dýdžeingu v Rumunsku, i když na Bobra už samozřejmě přijíždí z Berlína – holt všichni tam musí. Díky nadšeným ohlasům se na Bobra vrací i ruská party divoška DJ Kierastoboy a stává se tak bobří rezidentkou. Českou scénu zastoupí DJ a hudební aktivistka Mary Ca DJ Jane Doe, rezidentka plzeňského klubu Anděl. No není to line up, z kterého se ježí chlupy?

I zimní Bobr nabídne vedle tance další kulturu – prohlédnete si díla nadějných umělkyň z českých výtvarných škol, projdete lesbické komiksy německé autorky, přečtete minimalistické básničky od Čubiny… a na to všechnobude svítit Ježíš, kterého přivezou gomorejky ze spolku LGBT věřících Logos.

Ve FUCHS2 najdete dva bary, VJing, taneční parket i tichá zákoutí, když už budete mít hudby plnou hlavu. Cena vstupenek je víc než příjemná. Přijďte, bude to bobrý!

Foto: Praque Pride

https://www.lesba.cz/info/wp-content/uploads/2019/01/2019_02_08_bobr1-1024x706.jpghttps://www.lesba.cz/info/wp-content/uploads/2019/01/2019_02_08_bobr1-150x103.jpgredakceZábavaPřišel čas nahodit kožich! Spolek Prague Pride se rozhodl zpestřit dlouhou zimu queer femme party Bobr, jejíž první edici jste mohly zažít letos v létě. Tentokrát se sejdeme v pátek 8. února na pražské Štvanici ve FUCHS2, hezky u řeky, kde se bobrům líbí. V lineupu je několik skvělých dýdžejek, které do...