• lesba.cz zveřejnil aktualizaci ve skupině Logo skupiny lesba.czlesba.cz před 5 roky, 6 měsíci

    Opakuji: DŮLEŽITÉ pro INZERENTKY: Objevil se nám tu spam, který nejde automaticky zablokovat, protože jsou k němu částečně využíváni brigádníci (pro registraci spamovacího účtu). Spamovací účty jsou už zablokované. Bohužel se záškodníci dokáží přesměrovávat po celém světě. V kombinaci s jejich ruční registrací je velmi složité je zablokovat. Doufejme, že na to firma, která vyrábí naše bezpečnostní programy, přijde brzy.
    Než se tak stane, byla jsem nucena zpřísnit podmínky bezpečnostní brány. To může výjimečně vést k tomu, že se některým z vás nemusí podařit přihlásit (záleží na tom, jak se váš prohlížeč identifikuje). V takovém případě, prosím, buď vyzkoušejte jiný prohlížeč, připojte se k jiné síti (pokud to lze) nebo se pokuste přihlásit tak za hodinu nebo dvě.
    Stále je však možné, že se i přes toto opatření podaří záškodníkům registrovat a případně vám i poslat odpověď na inzerát. Pak mi, prosím, pošlete kopii celé odpovědi na váš inzerát buď soukromou zprávou nebo i prostřednictvím kontaktního formuláře https://www.lesba.cz/info/kontakt/
    Omlouvám se za komplikace a děkuji předem. Monika z lesba.cz