• lesba.cz zveřejnil aktualizaci ve skupině Logo skupiny lesba.czlesba.cz před 5 roky, 2 měsíci

    Možná jste některé dnes dostaly divnou odpověď na inzerát, proto opakuji DŮLEŽITÉ pro INZERENTKY:
    Objevil se nám tu spam, který nejde automaticky zablokovat, protože jsou k němu částečně využíváni brigádníci (pro registraci spamovacího účtu). Spamovací účty jsou už zablokované. Bohužel se záškodníci dokáží přesměrovávat po celém světě. V kombinaci s jejich ruční registrací je velmi složité je zablokovat. Firma, která vyrábí naše bezpečnostní programy, na to stále ještě nenašla metodu, protože se brigádníci registrují úplně stejně, jako vy – z počítače přes prohlížeč.
    Vcelku se osvědčilo (alespoň pro omezení množství odesílaných odpovědí) zpřísnit podmínky bezpečnostní brány, což ale může výjimečně vést k tomu, že se některým z vás nemusí podařit přihlásit (záleží na tom, jak se váš prohlížeč identifikuje). V takovém případě, prosím, buď vyzkoušejte jiný prohlížeč, připojte se k jiné síti (pokud to lze) nebo se pokuste přihlásit tak za hodinu nebo dvě.
    Stále je však možné, že se i přes toto opatření podaří záškodníkům registrovat a případně vám i poslat odpověď na inzerát. Pak mi, prosím, pošlete kopii celé odpovědi na váš inzerát buď soukromou zprávou nebo i prostřednictvím kontaktního formuláře https://www.lesba.cz/info/kontakt/ Je důležité, abych dostala takovou mailovou zprávu opravdu celou.
    Omlouvám se za komplikace a děkuji předem. Monika z lesba.cz