• lesba.cz zveřejnil aktualizaci ve skupině Logo skupiny lesba.czlesba.cz před 4 roky, 6 měsíci

    AKTUALIZACE INZERCE!
    Překlad do češtiny nemusí být kompletní.
    Funkci „líbí“ už zde nemáme.
    Dnes jsem po dlouhém testování nahrála novou verzi programu pro inzerci, která byla po technické stránce výrazně přestavěná, funkce by ale měly zůstat velmi podobné. Inzerce by teď měla být lépe funkční i na mobilech, doufejme. Bude-li v nějaké funkci zádrhel, prosím, napište mi o tom, protože je možné, že jsem jen něco zapomněla nastavit tak, jak to bylo v původním programu. Děkuji.
    Starý překlad do češtiny už ale nešlo použít. Musela jsem vše znovu překládat (což znamená vše i testovat). Byla to práce v horkých dnech a nocích, proto prosím omluvte případné překlepy. Je možné, že jsem neotestovala všechny varianty chyb nebo zapomněla na nějaký text emailu nebo na nějakou funkčnost. Narazíte-li na angličtinu, prosím, napište mi přesné anglické znění a já už si to ve zdrojích najdu (není tedy ani třeba psát, v čem se text vyskytl). Děkuji.
    Bohužel se vyskytl konflikt mezi programem inzerce a programem na funkčnost „líbí“ (čili „palec nahoru“). Inzerce má, samozřejmě, přednost, proto jsem „líbí“ musela zrušit.
    Tak ať vám inzerce dobře slouží a ať se vám jejím prostřednictvím povede najít toho, koho hledáte. 😀