• lesba.cz zveřejnil aktualizaci ve skupině Logo skupiny lesba.czlesba.cz před 4 roky, 5 měsíci

    Přišel mi z kontaktního formuláře dotaz k tomu, proč je třeba zadávat při registraci e-mailovou adresu a zda na ni budou zasílány nějaké reklamní zprávy. Odpověď se mi vrátila z důvodu neexistence mailové adresy. Vzhledem k tomu, že jede o důležité téma, které by mohlo zajímac více lidí, zveřejňuji odpověď zde. Snad si ji zde přešte i tazatelka.
    Bez e-mailové adresy není možná registrace, protože systém na tuto adresu pošle e-mail s odkazem, na který je nutné kliknout, aby byla registrace dokončená (aktivována). Je to proto, aby byly uživatelky chráněné před nechtěnými spamy a jinými záškodníky.
    V případě, že zapomenete heslo a budete chtít nové heslo, musí vám systém mít kam poslat odkaz pro změnu hesla a musí si být jistý, že to jste právě vy, kdo chce změnit heslo k vašemu účtu.
    Podáte-li si inzerát, pak je také třeba vám na nějakou e-maiilovou adresu posílat odpovědi na něj.

    Po registraci a aktivaci vašeho účtu si můžete u svého profilu nastavit, zda chcete od serveru dostávat e-mailem upozornění například v případě, že vám někdo napíše soukromou zprávu apod. V základním nastavení jsou odesílány pouze nezbytně nutné zprávy, které souvisejí s registrací a s bezpečností vašeho přihlášení a profilu.
    Vše ostatní by mělo být vypnuté – viz obrázek: https://www.lesba.cz/info/lesba_cz_emaily/
    Pokud by se náhodou stalo, že by toto vše vypnuté nebylo, můžete si to sama změnit, jak ukazuje obrázek.

    Server lesba.cz provozuji na nekomerční bázi, neprodávám přes něj zboží ani služby, nedělám přes něj reklamu ani své profesi, neprovozuji na něm ani externí reklamní systém, proto nemám zájem uživatelky otravovat s reklamními maily.
    O případných aktualizacích serveru informuji výhradně na stránkách lesba.cz, a to na stránce skupiny lesba.cz https://www.lesba.cz/info/skupiny/lesba-cz-1463354356/

    Pravidla ochrany osobních údajů najdete zde: https://www.lesba.cz/info/pravidla/pravidla-ochrany-osobnich-udaju/
    A zde je k nim ještě takový krátký vysvětlující článeček: https://www.lesba.cz/info/2018/lesba-cz-a-gdpr/