• lesba.cz zveřejnil aktualizaci ve skupině Logo skupiny lesba.czlesba.cz před 6 roky

    @beda Odpovím zde a nikoli v komentáři u článku o zrušení kavárny. Na ukázku také používám veřejnou zprávu adresovanou přímo tobě, Béďo. 🙂

    HTML, BB kódy ani nic podobného zde používat nelze. Komentáře pod články jsou zkrátka jen textové komentáře a psaní na stránce aktivity v osobním profilu nebo u skupiny je postaveno podobně, jako třeba na FB nebo twitteru – soustředí pozornost na text a nikoli barvy. Tak to nastavili programátoři a s tím nehnu.
    Zvýrazňování textu je ale možné použít na profilu (tam, kde se dá přidat třeba profilová fotka) nebo v pozvánkách na akce.

    Smajlíky je zde možné používat bez omezení, ale… musí se zkrátka napsat klasicky. 😉 Je to proto, že lesba.cz je teď víc přizpůsobená různým možnostem zobrazení. Stránky lze obsluhovat z PC, tabletů i mobilů a je proto třeba brát do úvahy i určitá datová omezení. Prohlížeče na všech zařízeních jsou už dávno přizpůsobeny k tomu, že si textové smajlíky překládají na vlastní obrázky. Zvlášť u mobilů je to zcela běžné.

    Systém, který používáme zde, je zkrátka dost jiný než jaké jsou systémy pro debatní fóra nebo chaty. Má sloužit pro rychlejší a jednodušší komunikaci, nezaměřuje se na závažnější debaty a neposkytuje proto tolik „udělátek“.