• Zdenka CHANGE zveřejnil aktualizaci před 2 roky, 3 měsíci

    Taky jste si všimly,že eL planetu zde vychvalují profily, které vznikly těsně před zadáním VYCHVALUJÍCÍHO inzerátu? Zajímavé, že to nevychvaluje žadný profil, který je zde registrován dlouhodobě. No a tak jsem si pro zajímavost „projela“ tu *lesbickou planetu* a jen tak na první dobrou lze zjistit, že evidenční „provozovatelka“ této moderní aplikace je skoro 60ti letá kadeřnice z Karviné, která se kromě seznamek věnuje třeba i zastavárenské činnosti atd. Paní toho zvládá evidentně poměrně dost😉 A to píšu jen co se dá zjistit ofiko na první dobrou. Nevím jak Vy, ale já bych si sakra hlídala, kam sypu svoje fotky a osobní údaje s informací o tom, že jsem eL. A abych dala souhlas kadeřnici z Karviné, která má na sebe evidovány různé druhy seznamek (samozrejmě nejen eL) a různou další nesouvisející činnost, aby spravovala moje osobní údaje😃 – tak to fakt teda ne.
    To jen taková informativní vsuvka😉

    • Nejvtipnější je, že místo, aby si u nás udělali normální profil a k němu stránku jejich seznamky, na které si budou zveřejňovat co chtějí (tedy pokud nám to tu nebudou tapetovat a spamovat), dělají si tu profily na pravděpodobně neexistující lidi, přidávají trapné inzeráty typu „vyzkoušela jsem a je to super“ – kdo tomu dneska asi tak uvěří), které porušují pravidla inzerce.

      • A úplně za mě „TOP“ je, když si „planetární“ web doménu na seznamku pro lesby zaregistruje chlap🤣 Už jen ta netransparentnost – stará kadeřnice a chlap – mě osobně dosti odrazuje. Ale jinak každého volba, kam sype svoje peníze a svoje osobní údaje.

    • Mimochodem, nějaká forma seznamovací inzerce je na lesba.cz hned od začátku, tedy od roku 2000. Po celou tu dobu je pro mě nejhlavnějším úkolem zajistit inzerentkám co nejlepší ochranu jejich osobních dat, aby se mohly pokud možno co nejbezpečněji seznamovat. Zdarma a bez otravování reklamami.

    • Ještě jedna věc. Přála bych si „konkurenci“. Bylo by pro mě skvělé, pokud by vznikl a delší dobu fungoval nějaký podobný projekt, na němž by se mohly bezpečně a zdarma seznamovat ženy se ženami. Už jsem po víc než dvou desetiletích přece jen trochu unavená. Ráda bych viděla, že až se jednou rozhodnu skončit, bude tu přinejmenším dostatečná náhrada (ideálně, pokud by ta náhrada byla lepší). 🙂 (Sem tam se sice nějaký slibný projekt vynořil a poměrně brzy, bohužel, skončil.)

      • Nejlepší by bylo pořádat akce face to face aby si každýá našla svoji spriznenou duši a už by seznamky nemusely byt vůbec 🙂 ale to by musely vystoupit z komfortní zóny a chtít se opravdu seznamovat protože někdo umí jenom psát a činy jsou někde v nekonečnu jak se říká písmenka a slova snesou všechno

    • dík za podrobnou informací o lesbianplanet. Trošku jsem měla tušení,že to tak je,ale málem jsem tam napsala taky 🙁 .