Je mi moc líto, že hned první má návštěva na lesba.cz v novém roce musela vyústit do tohoto článku. Bohužel jsem byla nucena uplatnit bod 9.10 z dokumentu „Pravidla a podmínky užití serveru lesba.cz“, který mi umožňuje zrušit uživatelské účty v případě, kdy náš server někdo zneužívá k vyřizování osobních sporů.

Jako provozovatelka tohoto serveru nejsem a ani nemohu být vyšetřovatelkou a soudkyní, nemohu zkoumat a rozhodovat, která ze znepřátelených stran je víc nebo méně „v právu“. To mi nepřísluší. Co ale mohu, to je hodnotit, zda někdo dodržuje/nedodržuje pravidla našeho serveru, s nimiž každá uživatelka při registraci souhlasila.

Upozorňuji, a myslím to opravdu vážně, že server lesba.cz, a to včetně seznamky, stránek „aktivity“ a vašich profilů, není prostorem k „vyřizování soukromých účtů“, napadání, pomlouvání, šíření nenávisti apod. Chcete-li to dělat, je to vaše věc, ale sem takové chování nevnášejte. 

Vzhledem k tomu, že nemohu zkoumat, kdo „začal“, kdo „je viníkem“ a kdo „je v tom nevinně“, bude takové jednání mít vždy za následek zrušení členství v klubu všem zapojeným a, v rámci možností, také zabránění jejich další registrace.

 Zároveň využívám této příležitosti, abych oslovila 99,99 procenta členek klubu lesba.cz. Děkuji, že dodržujete pravidla a přeji vám, ať co nejdříve najdete to, co hledáte, ať už je to zábava, kamarádka nebo partnerka.

 

Titulní obrázek: kmpix

 

https://www.lesba.cz/info/wp-content/uploads/2019/01/uni_stopka_kmpix-1024x676.jpghttps://www.lesba.cz/info/wp-content/uploads/2019/01/uni_stopka_kmpix-150x99.jpglesba.czDůležitéNávodyJe mi moc líto, že hned první má návštěva na lesba.cz v novém roce musela vyústit do tohoto článku. Bohužel jsem byla nucena uplatnit bod 9.10 z dokumentu 'Pravidla a podmínky užití serveru lesba.cz', který mi umožňuje zrušit uživatelské účty v případě, kdy náš server někdo zneužívá k vyřizování...