Datum konání

3.10.2019    
19:00 - 22:00

Místo

Neurčeno
Neurčeno, Neurčeno

Typ události

3.10. Benefiční divadelní představení Přítelkyně

Milí přátelé, milé přítelkyně,
už třetím rokem pokračujeme v tradici benefičních představení ve spolupráci s Divadlem Ungelt. Přidejte se k nám! Výjimečný kulturní zážitek zaručen, kromě toho se můžete těšit na neformální setkání s týmem Jsme fér i s dalšími podporovateli a podporovatelkami. U toho nesmíte chybět.
Počet vstupenek na představení je omezený, tak neváhejte. Zakoupit je můžete formou daru pro Jsme fér v hodnotě 1 000 korun. Vybrané peníze použijeme na organizaci Demonstrace za manželství pro všechny a další akce, které plánujeme.

Co? Přítelkyně, komedie americké autorky Jen Silverman
Kdy? 3. října 2019 od 19 hodin
Kde? Už tradičně v našem spřáteleném Divadle Ungelt (Kamenná scéna, Malá Štupartská 1, Praha 1)
S kým? V hlavních rolích excelují Alena Mihulová a Jitka Smutná
O čem? O dvou čerstvých spolubydlících – padesátnicích Sharon a Robyn. Rozvedená Sharon je klidná síla, zato Robyn je pořádně ulítlá… A díky téhle kombinaci se jedna usedlá domácnost kdesi v zapadákově otřese v základech.
CHCI NA PŘÍTELKYNI
Ze srdce děkujeme a těšíme se na Vás!
Váš tým Jsme fér

Přítelkyně – divadelní představení

3. 10. 2019
od 19:00 do 22:00
Divadlo Ungelt
Malá Štupartská 1
Praha

„Rozvedená padesátnice hledá spolubydlící ve stejném věku – čistotnou, spolehlivou nekuřačku. Zn: Klidný podzim života.“ Robyn je sice také padesátnice, jinak ale nesplňuje ani jeden ze zmíněných požadavků. Přesto se nakonec ukáže, že tahle ulítlá spolubydlící je pro Sharon tou nejlepší volbou.

Divadlo Ungelt a Jsme fér uvádějí charitativní večer za manželství pro všechny! Nenechte si ujít speciální představení a vychutnejte si hru Jen Silvermanové Přítelkyně. Režíruje Tereza Karpianus, v rolích Sharon a Robyn uvidíte Alenu Mihulovou a Jitku Smutnou.

Vstupenky můžete zakoupit formou daru v hodnotě od 1 000 korun.