V sobotu 14.5.2022 proběhla další seznamovací akce – tentokráte premiérová v kině Gold Class. Vyjma drobných výjimek se akce zúčastnila dominantně dvě Pé – Praha a Plzeň. A Plzeň v Praze byla v přesile! A dokonce bylo i více nových holek, které se odvážně rozhodly vyrazit z virtuality do reality. A díky tomu hned na úvod poznaly, jak je důležité míti mléko, a že ta, která chodí poslední, klidně může dostat za úkol mléko cestou na akci zakoupit. No však proč by ne, když už stejně bloudí v obchoďáku a čeká u pokladen špatného kina. Což ve svém důsledku mohlo ale klidně dopadnout i tak, že místo ní se k nám mohla přidat engliš cizinka, která se jako jediná vyskytovala v prostoru pokladen, když jsem zrovna dle domluvy šla pro poslední účastnici akce, přičemž mi však chyběla v daný okamžik důležitá informace, že to jsou pokladny u jiného kina!

Nakonec ale vše dobře dopadlo, sešly jsme se v avizovaném počtu, mléko nakonec také bylo, před začátkem kina jsme v soukromí společně příjemně poseděly v rudém VIP salonku, vzájemně se představily a dokonce s námi byla i jedna ve dvou variantách a to Jitka Jana!

Film byl zajímavý, celkem i akční, ale dost takový ponurý. Což některé účastnice vyvažovaly drinky a udržovaly si tak dobrou náladu, i když ve filmu stále něco hořelo. Njn, holt film Žhářka se nezapřel. A pravda je, že chvílemi to žhnulo nejen na plátně, ale i v sále.

Po filmu jsme se odebraly do nedaleké restaurace, kde jsme si daly super večeře a další pokec. Pak padl nápad jít ještě někam do klubu a pokračovat v příjemném setkání a zábavě u hudby. Anežka proto haknula dopravní spoje s tím, že teda svůj odjezd z Prahy o hodinu posune. No a co myslíte? Ano, odjížděla až ráno. No ono dorazit domů z kina (nebo dokonce přímo do práce), které začalo odpoledne v pět až v půl osmé ráno, je důkaz toho, že některé z nás prostě ještě „do starého železa“ rozhodně nepatří 😉

Do klubu jsme se odebraly pěšky příjemnou procházkou noční Prahou, některé z nás se zvěčnily společným fotem na mostě před Pražským hradem, a cestou jsme okoukly i Tančící dům, jež byl nasvícen v barvách vlajky Ukrajiny.

V klubu Destiny bylo příjemně, bylo tam dostatek soukromí stejně jako v kině, ale zároveň tam byly již i nějaké další návštěvnice, takže jsme se seznámily, mile pokecaly a společně se u skvělé hudby protančily až do rána.

Holky, které jste akci propásly anebo nepropásly a chcete přijít znovu, za pár týdnů budete mít další šanci! Sledujte tento web a skupinu CHANGE, kde jsou aktualizovány informace k připravovaným akcím.

Život je velmi variabilní – co je dnes, neplatí zítra, běh života se valí jak sněhová koule, akce vyvolává reakci, reakce akci. A pokud člověk něco chce, měl by si za tím jít, vytrvat a prostě neházet „flintu do žita“. Některé se mě opakovaně ptáte, zda je možné se na akcích opravdu vážně seznámit a zda z takových seznámení vznikly dlouhodobé vztahy. Odpovídám na to, že ano a ne jednou, ale mnohokráte. Ale zda to potká zrovna tu a tu konkrétně, to odhadnout neumím. Nicméně ze zkušeností vím, že když se udělá ten první krok, tak se to v koloběhu života projeví a životní odvaha bude zcela jistě po zásluze oceněna. I když to třebas někdy může trvat déle.

Těším se na další setkání!

Zdenka CHANGE

Change akce v kině Gold Class - květen 2022

Change akce v kině Gold Class - květen 2022

Change akce v kině Gold Class - květen 2022

Change akce v kině Gold Class - květen 2022

Change akce v kině Gold Class - květen 2022

Change akce v kině Gold Class - květen 2022

Foto: autorka článku.
Zobrazené osoby souhlasí s jejich uveřejněním na webu lesba.cz u článku o akci.

https://www.lesba.cz/info/wp-content/uploads/2022/05/2022_change_kino_02.jpghttps://www.lesba.cz/info/wp-content/uploads/2022/05/2022_change_kino_02-150x107.jpgredakceDůležitéZábavaV sobotu 14.5.2022 proběhla další seznamovací akce - tentokráte premiérová v kině Gold Class. Vyjma drobných výjimek se akce zúčastnila dominantně dvě Pé - Praha a Plzeň. A Plzeň v Praze byla v přesile! A dokonce bylo i více nových holek, které se odvážně rozhodly vyrazit z virtuality do...