Prague Pridequeer femme party bude plná chlupů a skvělé hudby

Prague Pride vám letos přináší novinku – queer femme party. Nezapomenutelná akce s prozaickým názvem „Bobr“ se koná v pátek 10. srpna od osmi večer ve dvou patrech hudebních prostor Underdog‘s a Eternia (Nádražní 3, Praha – Smíchov). Jen co dorazíte, dostanete chlupaté pásky na ruku. Ostatně chlupatá bude celá výzdoba.

No a na co vše se můžete těšit? Na parketu vás rozpálí hned několik dýdžejek. Jediná Češka za pultem,kulturní aktivistka Mary C, to rozjede v rytmu černošské hudby a elektroniky. Mary C můžete znát třeba z Radia Wave (pořad Scéna s Mary C – dříve Kruton). Beatrice Eli (SWE) vás zase okouzlí slaďárnou a taktéž elektronikou. Divoká Kierastoboy (RU) má pro Prahu slabost a slibujeme, že vy budete mít slabost pro ni. Spojuje funk, acid a house a nalije vám energii do žil. Do romantiky i tanečních rytmů se můžete ponořit s Tami T. (SWE). Pokud neznáte její hitovku I NeverLovedThis Hard This Fast Before, vřele doporučujeme. Během večera se můžete nechat očarovat hudbou s nádechem magie. Tu předvede Mala Herba (PL). Těšte se, protože z tady těch DJs se vám naježí bobři.

Párty pojede až do tří do rána a kromě skvělé hudby se můžete těšit taky na vizuální exploraci sexuality a sexuálního zdraví od Anny Wim. Ta vám vzkazuje: „Otevřenou mysl s sebou, všechen stud stranou!“ Pokud právě výstavy jsou něčím, na co vás jde utáhnout, pak pro vás máme ještě instalaci od Powerhoes s názvem Les Bos. Do jádra jejich ostrova se zapíšou hříchy všech zúčastněných. Který bude ten váš? A do třetice všeho dobrého výstava „Thetime I realized I likedgirls“ od June. Pokud rády čtete, koukáte na filmy nebo paříte počítačové hry, je tohle přesně pro vás. Tahle prodejní expozice je totiž zaměřena na fiktivní postavy s lesbickým twistem.

A co ještě pro vás bobří tým přichystal? Tak třeba trans+queerinclusive sekáč od Přestupní stanice. Ta zaměstnává lidi bez domova a na bobří párty dorazí se stojany plnými oblečení pro všechny gendery. Když už jsme u té módy, co takhle si vyzdobit outfitna průvod? Z workshopu pořádaného Feministickou společností si i úplné začátečnice můžou odnést něco vlastnoručně vyrobeného. Materiál bude k dispozici za dobrovolný příspěvek. Pokud byste z Bobra chtěly odejít s něším trvalejším, zamiřte do Queer tattoo space. Umělkyně oznámíme na Facebooku pár dní předem.

Kromě zábavy pro vás chystáme taky trošku poučení. Tak třeba na workshopu s Loono se naučíte, jak včas rozpoznat rakovinu prsou. Cizí ňadra si tam můžete i osahat. Budou sice jen z gumy, ale co, lepší než drátem do oka! Pomocí společné diskuze, umělecké tvorby a pohybu se na workshopu s FORM&FLOW dozvíte něco nového o sobě, své rodině a vaší roli v ní.

Přijďte si pochutnat na veganském jídle a nechte si zamotat hlavu výbornými drinky a dámskou společností. Přítomny budou lesby s bobry i bez 😉 V hezkém počasí se můžete usadit ve venkovním posezení.

Poznámka na závěr: Vstup na párty je povolen všem ženám bez ohledu na (ne)upravenost jejich intimních partií.

Posledních pár lístků je za 150 Kč. Pokud je nestihnete, další budou za 250 Kč. A pokud návštěva Bobr párty bude pro vás hurá akcí, zaplatíte na místě 300 Kč.

Určitě tedy neváhejte a přijďte. Bude to totiž bobrý!

—–

FB událost: https://www.facebook.com/events/200148737483313/

Bobr party na webu Prague Pride: https://praguepride.com/cs/festival/program/event/128-bobr-pride-queer-femme-party

Vstupenky na Goout.cz: https://goout.net/cs/party/bobr-pride-queer-femme-party-mary-c+beatrice-eli+dalsi/nktad/#%22T%22:%222018-08-10T20:00:00%22

Obrázek: Pořadatelé.

https://www.lesba.cz/info/wp-content/uploads/2018/07/2018_pp_bobr-1024x576.jpghttps://www.lesba.cz/info/wp-content/uploads/2018/07/2018_pp_bobr-150x84.jpgredakceZábavaPrague Pridequeer femme party bude plná chlupů a skvělé hudby Prague Pride vám letos přináší novinku - queer femme party. Nezapomenutelná akce s prozaickým názvem „Bobr“ se koná v pátek 10. srpna od osmi večer ve dvou patrech hudebních prostor Underdog‘s a Eternia (Nádražní 3, Praha – Smíchov). Jen co...