Po 4 letech je zpět CHANGE AKCE – TEREZÍN 2. Společná doprava z Prahy a do Prahy, soukromá historická exkurze a noční prohlídka katakomb při svíčkách, společné ubytování a posezení – vše zakončeno exkurzí v soukromém pivovaru v Litoměřicích.

Možnost seznámit se, pobavit se a zažít originální zážitky.

Change akce 2021 Terezín

Kdo se chcete ještě – za podmínek respektování programu akce – přidat, napište na email: change2012@seznam.cz a zkusíme s tím ještě něco vymyslet. Vše už je sice objednané, ale pokud by měl ještě někdo z Vás opravdu vážný zájem jet, tak se pokusíme místo ještě najít, byť kapacita už je de facto naplněná.

Na setkání se těší Zdenka CHANGE

Change akce 2021 Terezín

Foto: Zdenka CHANGE

https://www.lesba.cz/info/wp-content/uploads/2021/06/2021_change_terezin1.jpghttps://www.lesba.cz/info/wp-content/uploads/2021/06/2021_change_terezin1-150x85.jpgredakceZábavaPo 4 letech je zpět CHANGE AKCE - TEREZÍN 2. Společná doprava z Prahy a do Prahy, soukromá historická exkurze a noční prohlídka katakomb při svíčkách, společné ubytování a posezení - vše zakončeno exkurzí v soukromém pivovaru v Litoměřicích. Možnost seznámit se, pobavit se a zažít originální zážitky. Kdo...